Comfortkoeling

Airconditioning

Uw airconditioninginstallatie wordt met veel zorg en professionalisme gerealiseerd door Wim Van Haute, zaakvoerder van Group VHC, en door 30 vaste werknemers. Eén voor één ervaren koeltechniekers met passie voor hun vak. Als speciale Daikin superdealer vormt Group VHC een uitstekende tandem met Daikin: een perfecte uitvoering en service vereisen immers de beste toestellen. Daarom werkt Group VHC voor meer dan 99% met Daikin airco toestellen.

Waarom airco?

Airconditioning staat garant voor een verhoogd wooncomfort. De nieuwste generatie airco’s zijn immers intelligent, spaarzaam en passen perfect in ieders interieur. Ze zijn een bron van comfort en zuiveren de lucht die u inademt. Kortweg, dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u actiever.

Warm en koud, een comfort in elk seizoen

airco binnenAirconditioning zorgt voor de juiste regeling van temperatuur, vochtigheid en luchthoeveelheid. Het principe van airconditioning lijkt sterk op de werking van een koelkast, waar warmte wordt verwijderd en in de keuken terechtkomt. Ook een airco onttrekt warmte uit de ruimte en voert die af naar buiten. Group VHC zorgt voor een installatie met oog voor detail!