Omvormer

De omvormer…

omvormerDe gelijkstroom (DC) die de panelen produceren wordt in de invertor (omvormer) omgezet in wisselstroom (AC) op een spanning van 230V.

Opbrengstweergave via SolarLog

Via datalogging toestellen kan je de opbrengst van je PV-installatie nauwlettend in de gaten houden, opbrengstgrafieken genereren, foutcodes opsporen, vergelijken met andere installaties, enz. …  . Dit alles kan draadloos, en bij Solarlog is er zelfs geen pc nodig. Het toestel heeft een internetaansluiting en kan de gegevens via een gratis webpagina visualiseren.

SolarFox

SolarFox (in combinatie met een SolarLog) biedt de mogelijkheid om de opbrengstgegevens van uw PV-installatie aan de klant te tonen aan de hand van geanimeerde slideshow. Actueel vermogen, jaargrafieken, plaatselijke weersvoorspellingen, uitgespaarde CO² uitstoot, installatiegegevens, enz…, al deze gegevens kunnen opgevraagd worden. Extra dia’s met eigen teksten en afbeeldingen kunnen onbeperkt worden toegevoegd of verwijderd via een simpele online applicatie. De SolarFox flatscreens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en komen telkens met een wandmontage.