Projecten

Stookplaatsrenovatie van autoshowroom

stookplaatsrenovatie

Oude mazoutketels zijn meestal sterk overgedimensioneerd en zijn niet in staat om hun vermogen te moduleren. Hierdoor ligt het rendement aanzienlijk lager en het verbruik een pak hoger.

Het vervangen van zo’n ketel door een gascondensatieketel is niet alleen economisch een goede keuze, u bespaart ook heel wat plaats in de technische ruimte!

IMAG0998 stookplaatsrenovatie

Centrale verwarming op PELLETS

OkoFEN

Sinds kort worden onze Group VHC burelen hernieuwbaar en CO²-neutraal verwarmd door een ÖkoFEN pelletketel.

De ketel staat werkende opgesteld in de showroom. Spring dus gerust eens binnen om te ontdekken wat pellets voor u kunnen betekenen!

IMAG0992IMAG0988_1

Renovatie kerk Ottenburg

kerk-ottenburg

De kerk van Ottenburg had een klassieke luchtverwarming. Deze manier van verwarmen had als nadeel dat de luchtvochtigheid en temperatuur sterk varieerde waardoor er schade werd veroorzaakt aan het orgel en het meubilair.
Door de plaatsing van vloerverwarming kan er een constante temperatuur en luchtvochtigheid gehandhaafd worden en verhoogt het comfort in de kerk. De studie van de vloerverwarming en stookplaats alsook de plaatsing werd door Group VHC uitgevoerd.

Altherma warmtepomp

P1010647

Nieuwbouw-woning dewelke volledig verwarmd wordt via vloerverwarming op een Altherma warmtepomp (daikin). De warmtepomp, bijgestaan door de thermische zonnecollectoren voorziet ook het sanitaire water.

Gepersonaliseerde verwarmingstoestellen

Gepersonaliseerde verwarmingstoestellen - Group VHC

Group VHC biedt naast gewone verwarmingstoestellen ook gepersonaliseerde verwarmingstoestellen aan. De klant kiest zelf de ‘look’ van de omkasting van het toestel.