Gezond leven, wonen en werken

Group VHC zorgt voor een optimale klimaatregeling bij u thuis, in uw bedrijf of voor uw bouwproject.

easyHotel Brussel is gevestigd in het bruisende hart van Brussel. Het hotel is het ideale startpunt om het centrum van Brussel te ontdekken. Het is een perfecte locatie voor zowel de zakelijke reiziger als de recreatieve toerist.

Het hotel deed een beroep op Group VHC om de nodige verwarming, airco en sanitair warm water te voorzien … waarbij afzonderlijk comfort voor elk van de 107 kamers van belang was in combinatie met een algemeen beheersysteem.

Group VHC heeft een Daiking VRV-IV Heat Recovery systeem geplaatst in alle kamers, de lobby en bureau. Hierdoor kan elke kamer afzonderlijk de temperatuur instellen, koelen of verwarmen : iedereen doet wat hij wil.

Dit systeem is gekoppeld aan een I-manager die aan de receptiedesk staat en waardoor het personeel kan bijsturen in geval van problemen.

Voor de centrale verwarming heeft Group VHC 2 Viessmann Vitocrossal ketels van elk 105kW in cascade geplaatst  Deze ketels staan in voor de verwarming van het luchtgordijn boven de inkomdeur van de receptie, de warmwaterbatterij van de luchtgroep en de productie van het sanitair warm water.

Voor dit laatste gebruikt Group VHC een Viessmann warmtewisselaar type Vitotrans van max 240kW die een opslagboiler van Viessmann type Vitocell van 1000l voedt.

Voor de ventilatie van het gebouw is er een luchtgroep van het merk Swegon type Gold gekozen, met een pulsie en extractie debiet van 6.500m³/u. Deze luchtgroep beschikt over een warmtewiel die voor 81% van de warmterecuperatie zorgt. Het resterend gedeelte wordt bijgepast via een warmwaterbatterij.

Alle technieken worden bestuurd door een Siemens Desigo gebouwbeheersysteem waardoor er ook van op afstand gegevens kunnen uitgelezen worden en er eventueel kan worden bijgestuurd.

Group VHC staat ook in voor het onderhoud van de hele installatie in easyHotel.

Offerte

Benieuwd naar onze diensten en oplossingen? De eerste stap is een duidelijk kostenplaatje.
Group VHC bezorgt u dan ook graag een vrijblijvende offerte op maat van uw noden en project.

Vrijblijvende offerte