Gezond leven, wonen en werken

Group VHC zorgt voor een optimale klimaatregeling bij u thuis, in uw bedrijf of voor uw bouwproject.

Alternatieven voor een stijgende elektriciteitsfactuur

De stijging van de nettarieven, de BTW-verhoging naar 21% en de Turteltaks zorgen voor een stevige stijging van de elektriciteitsfactuur voor gezinnen, zeker voor hen die nog elektrisch verwarmen. Maar Group VHC geeft u een alternatief: we vervangen uw elektrische verwarming door een warmtepomp.

Daikin biedt hiervoor met de lucht/lucht warmtepompen de ideale oplossing.

Afhankelijk van het model en de werkingsomstandigheden, levert een Daikin lucht/lucht warmtepomp ongeveer 4 kWh bruikbare warmte voor elke kWh stroom die het toestel verbruikt. Dit betekent dat ongeveer ¾ van de warmte gratis is! Over een goede investering gesproken!

 

EEN ENERGIEZUINIG SYSTEEM

Afhankelijk van het model en de werkingsomstandigheden, kan een Daikin lucht/lucht warmtepomp uw woning tot vier keer efficiënter verwarmen dan een directe verwarming op elektriciteit.

Door gebruik te maken van de warmte van de buitenlucht, verbruikt het systeem veel minder energie terwijl u toch een stabiel en aangenaam comfort behoudt. Bovendien vereist het weinig onderhoud, zodat de lopende kosten laag blijven. Ook de geavanceerde compressortechnologie levert een extra energiebesparing op.

 

WARMTEPOMP 2 SYSTEMEN IN 1: VERWARMING en KOELING

Daikin lucht/lucht warmtepompen zijn geschikt voor verwarming en koeling. Ze onttrekken warmte aan de buitenlucht en geven deze af in de leefruimte. In de zomer wordt het proces van de lucht/lucht warmtepompen omgekeerd en doet de installatie dienst als aircosysteem, waarbij de warmte van binnen wordt afgevoerd naar buiten. Ze zijn een flexibel en kosteneffectief alternatief voor de directe elektrische verwarming. Dankzij de inherente energiezuinigheid, is dit de ideale oplossing voor wie een laag energieverbruik en lage CO2-emissie wenst.


Offerte

Benieuwd naar onze diensten en oplossingen? De eerste stap is een duidelijk kostenplaatje.
Group VHC bezorgt u dan ook graag een vrijblijvende offerte op maat van uw noden en project.

Vrijblijvende offerte