Gezond leven, wonen en werken

Group VHC zorgt voor een optimale klimaatregeling bij u thuis, in uw bedrijf of voor uw bouwproject.

Een warme zomer is heerlijk, maar de hitte kan het comfort op vakantie danig verstoren. Daarom koos Novotel Brussels Wavre East voor Group VHC om het hotel uit te rusten met een nieuw cooling- en verwarmingssysteem. We plaatsten 108 lucht – lucht warmtepompen op het dak. Daarmee kunnen 102 kamers en 6 vergaderzalen zowel gekoeld als verwarmd worden.

De hotelgasten kunnen uiteraard zelf in elke kamer afzonderlijk de temperatuur regelen. Bovendien zijn de systemen aan elkaar gelinkt en gecentraliseerd aan de onthaaldesk. Zo heeft het management een overview en kan de temperatuur makkelijk vanop afstand gemonitord en geregeld worden. Het comfort van de gasten kan op die manier altijd gegarandeerd worden en ook het gebruiksgemak van het hotelpersoneel is verzekerd.

Ontvochtiging

Wat airco’s vandaag de dag zo interessant maakt, is het feit dat ze naast het creëren van een optimale temperatuur ook zorgen voor gezonde lucht door ontvochtiging. Bovendien zijn ze bijzonder energiezuinig en ook op vlak van geluid zijn airco’s geen stoorzender meer. In hotelkamers bieden ze een absoluut voordeel. De ruimtes zijn niet heel erg groot, waardoor de temperatuur er na enkele minuten koelen of verwarmen al op peil is.

Geïnteresseerd in cooling voor uw hotel of bedrijf? Lees hier meer over onze coolingsystemen of vraag een vrijblijvende offerte aan. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden voor airco.

Offerte

Benieuwd naar onze diensten en oplossingen? De eerste stap is een duidelijk kostenplaatje.
Group VHC bezorgt u dan ook graag een vrijblijvende offerte op maat van uw noden en project.

Vrijblijvende offerte