Gezond leven, wonen en werken

Group VHC zorgt voor een optimale klimaatregeling bij u thuis, in uw bedrijf of voor uw bouwproject.

Group VHC heeft een mooie oplossing uitgewerkt voor particuliere woonprojecten: via een centrale stookplaats wordt energie centraal geproduceerd waardoor we een minimum aan individueel onderhoud en een maximum aan comfort en zuinigheid kunnen garanderen.

Met de residentie Justus Lipsius in Overijse heeft Unibra Real Estate een hedendaags nieuwbouwproject gerealiseerd. Dit prestigieuze project, bestaande uit negen magnifieke appartementen en drie penthouses, belooft een woongenot van het hoogste niveau.

In het hartje van Overijse, de bekende Druivenstreek en naast het Justus Lipsiushuis, heeft Unibra Real Estate twaalf ruime, sfeervolle en hedendaagse nieuwbouwappartementen gebouwd.

Elke woongelegenheid is voorzien van al het gewenste comfort in een prachtige en moderne architectuur. Brede raampartijen, ruime zuid-west terrassen, mooie leefruimtes met prachtige lichtinval, kwalitatief hoogstaande materialen en afwerking … Dát is de ‘look and feel’ van dit unieke project.

Group VHC werkte hier een innovatief concept uit. Vanuit een centrale stookplaats worden alle appartementen via satellieten voorzien van afstandsverwarming en in elk appartement kan de temperatuur via vloerverwarming apart geregeld worden. Ook de volledige sanitaire installatie (badkamer, douche, wc …) werd door Group VHC geïnstalleerd.

Hierdoor wordt een groot sanitair comfort voorzien dat bovendien duurzaam is door de integratie van zonne-energie via het verwarmingssysteem. Het onderhoud verloopt ook veel gemakkelijker omdat de meeste componenten op een centrale plaats staan. Via de aangesloten satellieten zijn een individuele regeling en afrekening natuurlijk mogelijk.

Group VHC is een pionier onder de HVAC-installateurs door deze techniek in residentiële projecten toe te passen. We zijn ondertussen al volop bezig aan het volgende project. Aangezien dit een duurzame oplossing is, geloven we dat dit concept alleen maar aan populariteit zal winnen … En duurzame oplossingen voor onze klanten, daar doen we het voor bij Group VHC!

We demonstreren deze opstelling ook in onze showroom: kom dus gerust eens langs en ontdek het in levende lijve!

Offerte

Benieuwd naar onze diensten en oplossingen? De eerste stap is een duidelijk kostenplaatje.
Group VHC bezorgt u dan ook graag een vrijblijvende offerte op maat van uw noden en project.

Vrijblijvende offerte