Gezond leven, wonen en werken

Group VHC zorgt voor een optimale klimaatregeling bij u thuis, in uw bedrijf of voor uw bouwproject.

Vernieuwing certificaten

Group VHC bevestigt expertise met hernieuwing certificaten

Group VHC heeft zopas zijn RESCert en BCCA certificaten hernieuwd en bevestigt hiermee zijn expertise als partner op vlak van klimaatregeling. De certificaten betekenen een meerwaarde en kwaliteitsgarantie voor werkgevers en klanten en zijn een bewijs van erkenning als installateur in de drie gewesten en de rest van Europa.

 

Kwaliteit

Als installatiespecialist op gebied van duurzame energie en oplossingen voor warmte, koeling en ventilatie voor bedrijven en particulieren, draagt Group VHC kwaliteit steeds hoog in het vaandel. De vernieuwing van de BCCA en RESCert certificaten toont aan dat Group VHC nog steeds een garantie is op kwaliteit en dezelfde service ook in de toekomst zal blijven bieden.

 

bcca-certificaatBCCA is een gespecialiseerde certificatie-instelling in de bouw voor producten en bouwsystemen, organisatiesystemen, beheersystemen, personen en processen en actief in alle types van certificatieprocedures, zowel wettelijke als via een overheidsmandaat of vrijwillig op basis van een consensus tussen partijen.

 

 

rescert-banner-d210a6f4691bb890065ad7d7754029a6Met Renewable Energy Systems Certification (RESCert) hebben het Vlaamse en Waalse Gewest en het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest een geharmoniseerd systeem opgezet dat gericht is op het opleiden en de certificering van betrouwbare en kwaliteitsvolle installateurs. De beoogde technologieën omvatten verschillende kleinschalige en/of residentiële energiesystemen. Group VHC behaalde nu de RESCert labels voor fotovoltaïsche installaties, warmtepompen en zonthermische installaties voor sanitair warm water.

 

Premies

Naast een kwalititeitsgarantie biedt het RESCert certificaat verschillende voordelen voor de klant. Zo is het certificaat voor fotovoltaïsche installaties gekoppeld aan de nieuwe premie Qualiwatt in het Waalse Gewest vanaf september 2014. In het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest is het certificaat dan weer gekoppeld aan de premies voor zonneboilers en warmtepompen. In Vlaanderen is het echter zo dat u voor de installatie van een warmtepomp enkel zal kunnen rekenen op een premie van de Vlaamse overheid indien dit gebeurt via een erkend RESCert installateur, zoals Group VHC.

 

Meer info vindt u op www.rescert.be, www.bbca.be en www.vlaanderen.be.


Offerte

Benieuwd naar onze diensten en oplossingen? De eerste stap is een duidelijk kostenplaatje.
Group VHC bezorgt u dan ook graag een vrijblijvende offerte op maat van uw noden en project.

Vrijblijvende offerte