Gezond leven, wonen en werken

Group VHC zorgt voor een optimale klimaatregeling bij u thuis, in uw bedrijf of voor uw bouwproject.

Fotovoltaïsche panelen

Een fotovoltaïsche installatie, afgekort PV, zet zonne-energie om in gelijkstroom. Dit gebeurt in de zonnepanelen. De gelijkstroom (DC) wordt omgezet in wisselstroom (AC) op een spanning van 230V in de omvormer.

Het opgewekte elektrisch vermogen wordt afgestaan aan het huishoudelijke net of aan het publieke elektriciteitsnet bij onvoldoende huishoudelijk verbruik. Een terugdraaiende elektriciteitsmeter zorgt ervoor dat u achteraf gratis deze energie kan opnemen.

Group VHC is met zijn jarenlange ervaring de juiste keuze om uw energiefacturen drastisch te verlagen. Door gebruik te maken van de juiste technieken, hoeft u nooit meer wakker te liggen van de alsmaar stijgende energieprijzen.

Zonneboiler

Met een zonneboiler kan u minstens 50% van het nodige warm water per jaar verwarmen. Enkel de oriëntatie naar het zuiden van de woning of de plek waar de panelen geplaatst worden, is belangrijk. De integratie van de boiler naast een bestaande boiler of de plaatsing van een nieuwe boiler is bovendien ook mogelijk.

Wanneer u in de zomer nog extra warm water zou nodig hebben voor een zwembad of bubbelbad is het rendement van de zonneboiler veel groter. In de zomer krijgen we het meeste energie van de zon. Hoe meer gratis energie we kunnen gebruiken hoe meer we besparen.

Als u kiest voor een zonneboiler kan u een flink stuk van de investering recupereren via Eandis en de overheid. Ook de verschillende gewesten en gemeenten geven onder bepaalde voorwaarden een premie. In sommige gevallen kan u zo bijna tot € 4.500,- besparen op de installatiekost. U hoeft hier bovendien niets voor te doen. Group VHC doet alle aanvragen voor u!

Batterijsystemen voor noodstroom

Een slagerij, een ICT-bedrijf, een supermarkt … dat door een stroompanne zonder elektriciteit valt, kan simpelweg de deuren sluiten. In geval van een stroompanne zorgt Group VHC dat u wél rustig kan verder werken!

Het back-up batterijsysteem staat bij een stroomstoring in voor de elektriciteitsvoorziening van het gebouw. Op deze manier blijft uw bedrijf gevrijwaard van sluiting door pannes. Om de autonomie nóg te vergroten kan een nieuwe of bestaande fotovoltaïsche installatie, alsook een generator aangekoppeld worden.

Ook bij u thuis kunnen er zich bijzonder vervelende situaties voordoen bij een stroompanne. U kan niet meer koken, de diepvriezer ontdooit, de elektrische garagepoort gaat niet meer open, de televisie werkt niet, de verwarming laat u in de kou staan …

Dankzij de oplossing die Group VHC biedt, hoeft u zich bij een stroompanne geen zorgen te maken.

Pelletketels

Met grote fierheid kondigt Group VHC aan dat het zijn gamma ‘duurzame energie’ uitbreidt met het Oostenrijkse topmerk ÖkoFEN, een marktpionier en als enige met 30 jaar ervaring. Deze pelletketels vormen de ideale centrale verwarming voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Met een kostprijs die de helft goedkoper is dan mazout, en zelfs 20% lager ligt dan gas, is de keuze voor pellets vaak snel gemaakt. Ook onze kantoorgebouwen worden sinds kort verwarmd met een ÖkoFEN-pelletketel. Bovendien zijn houtpellets hernieuwbaar en CO2-neutraal. Niet alleen onze portemonnee maar dus ook het milieu heeft er baat bij.

Referenties

Porto Novo, Cabo Verde


In een ruraal gebied zonder elektriciteit heeft een bestaande klant een kleine vakantiewoning gebouwd. Voor de elektriciteit deed hij een … Lees meer

Lees meer

easyHotel Brussel


easyHotel Brussel is gevestigd in het bruisende hart van Brussel. Het hotel is het ideale startpunt om het centrum van … Lees meer

Lees meer

Installatie van thuisbatterijsysteem bij gezin Verstraeten


De familie Verstraeten uit Huldenberg bouwt aan een energie-autonome toekomst. Het rekent reeds op het duurzame rendement van fotovoltaïsche zonnepanelen … Lees meer

Lees meer

Vanden Borre


Vanden Borre, de specialist in audio, TV, multimedia, telefonie en elektro in België, zet sterk in op klantvriendelijkheid : steeds … Lees meer

Lees meer

Offerte

Benieuwd naar onze diensten en oplossingen? De eerste stap is een duidelijk kostenplaatje.
Group VHC bezorgt u dan ook graag een vrijblijvende offerte op maat van uw noden en project.

Vrijblijvende offerte