Gezond leven, wonen en werken

Group VHC zorgt voor een optimale klimaatregeling bij u thuis, in uw bedrijf of voor uw bouwproject.

Onze professionele techniekers sluiten een installatie nooit af zonder uitvoerig te testen. Een gezond klimaat om in te wonen of te werken, is dan ook onze topprioriteit. Om dit te garanderen en een vlekkeloze service te bieden ook na de installatie, blijft ons technisch team de klok rond voor u klaarstaan.

Naast de omniumgarantie op alle componenten volgens de fabrikant, bieden we een onderhoudscontract aan voor het periodieke onderhoud van uw installatie:

  • U hoeft zelf niet meer aan het onderhoud te denken; wij contacteren u bij het inplannen van het onderhoud om een afspraak vast te leggen.
  • U maximaliseert de levensduur van uw installatie en minimaliseert het energieverbruik van uw installatie.
  • U heeft steeds prioriteit op klanten zonder contract wanneer uw installatie defect is en u een afspraak maakt met onze servicedienst.
  • U geniet van een korting van 10% op alle werkuren en wisselstukken in geval van herstelling van een defect van uw installatie.
  • Indien u intekent op onze ‘24/7 bijstand’-dienst, geniet u van telefonische bijstand 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Samen evalueren wij de situatie: in geval van hoogdringendheid, komt een technieker ter plaatse.
  • U bent volledig in orde met alle wettelijke verplichtingen m.b.t. het periodieke onderhoud van uw installatie.

Met onze blijvende opvolging van uw installatie bent u verzekerd van een klimaatregeling op maat, een goed gevoel en een gerust gemoed.

Referenties

Porto Novo, Cabo Verde


In een ruraal gebied zonder elektriciteit heeft een bestaande klant een kleine vakantiewoning gebouwd. Voor de elektriciteit deed hij een … Lees meer

Lees meer

Group VHC installeert warmtepompen bij Novotel


Een warme zomer is heerlijk, maar de hitte kan het comfort op vakantie danig verstoren. Daarom koos Novotel Brussels Wavre … Lees meer

Lees meer

Group VHC realiseert hoogstaand klimatisatieproject bij Duravit


Duravit wendde zich tot Group VHC om hun kantoorruimtes en trainingscenter uit te rusten met een duurzaam klimatisatiesysteem. Geen gemakkelijke … Lees meer

Lees meer

Duurzaam woonproject in Jezus-Eik


Group VHC levert energieoplossingen voor duurzaam woonproject in Jezus-Eik Het wordt steeds drukker in de steden en ook in de … Lees meer

Lees meer

Offerte

Benieuwd naar onze diensten en oplossingen? De eerste stap is een duidelijk kostenplaatje.
Group VHC bezorgt u dan ook graag een vrijblijvende offerte op maat van uw noden en project.

Vrijblijvende offerte