Gezond leven, wonen en werken

Group VHC zorgt voor een optimale klimaatregeling bij u thuis, in uw bedrijf of voor uw bouwproject.

Onze professionele techniekers sluiten een installatie nooit af zonder uitvoerig te testen. Een gezond klimaat om in te wonen of te werken, is dan ook onze topprioriteit. Om dit te garanderen en een vlekkeloze service te bieden ook na de installatie, blijft ons technisch team de klok rond voor u klaarstaan.

Naast de omniumgarantie op alle componenten volgens de fabrikant, bieden we een onderhoudscontract aan voor het periodieke onderhoud van uw installatie:

  • U hoeft zelf niet meer aan het onderhoud te denken; wij contacteren u bij het inplannen van het onderhoud om een afspraak vast te leggen.
  • U maximaliseert de levensduur van uw installatie en minimaliseert het energieverbruik van uw installatie.
  • U heeft steeds prioriteit op klanten zonder contract wanneer uw installatie defect is en u een afspraak maakt met onze servicedienst.
  • U geniet van een korting van 10% op alle werkuren en wisselstukken in geval van herstelling van een defect van uw installatie.
  • Indien u intekent op onze ‘24/7 bijstand’-dienst, geniet u van telefonische bijstand 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Samen evalueren wij de situatie: in geval van hoogdringendheid, komt een technieker ter plaatse.
  • U bent volledig in orde met alle wettelijke verplichtingen m.b.t. het periodieke onderhoud van uw installatie.

Met onze blijvende opvolging van uw installatie bent u verzekerd van een klimaatregeling op maat, een goed gevoel en een gerust gemoed.

Referenties

Kerk van Ottenburg


De kerk van Ottenburg had een klassieke luchtverwarming. Deze manier van verwarmen had als nadeel dat de luchtvochtigheid en temperatuur … Lees meer

Lees meer

Lofttobe


Lofttobe is een unieke locatie voor seminars, workshops, productvoorstellingen, strategische vergaderingen, teambuildings, … LofttoBe onderscheidt zich met een exclusieve service … Lees meer

Lees meer

Duurzaam woonproject in Jezus-Eik


Group VHC levert energieoplossingen voor duurzaam woonproject in Jezus-Eik Het wordt steeds drukker in de steden en ook in de … Lees meer

Lees meer

easyHotel Brussel


easyHotel Brussel is gevestigd in het bruisende hart van Brussel. Het hotel is het ideale startpunt om het centrum van … Lees meer

Lees meer

Offerte

Benieuwd naar onze diensten en oplossingen? De eerste stap is een duidelijk kostenplaatje.
Group VHC bezorgt u dan ook graag een vrijblijvende offerte op maat van uw noden en project.

Vrijblijvende offerte