Gezond leven, wonen en werken

Group VHC zorgt voor een optimale klimaatregeling bij u thuis, in uw bedrijf of voor uw bouwproject.

Group VHC levert geïntegreerde projecten voor een optimale klimaatregeling en is installatiespecialist op het gebied van warmte-, koeling-, ventilatie- en sanitaire oplossingen, voor bedrijven en particulieren.

Onze klanten profiteren van onze totaaloplossing gestoeld op comfort, energiezuinigheid en zekerheid: Comfort bieden we door warmte, koelte en ventilatie, voor gezelligheid en gezondheid. Energiezuinig zijn we met een toekomstvisie, zowel maatschappelijk als individueel. Voor een betere planeet, maar ook een vollere portefeuille. Zekerheid garanderen we op de technische betrouwbaarheid van onze installaties.

Bovendien is Group VHC Cerga-installateur, koeltechnisch gecertificeerd en erkend als warmtepompinstallateur. Een waarborg voor een professionele aanpak en erkend vakmanschap met respect voor de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Visie

Willen we in de toekomst comfortabel wonen en werken, dan moeten we vandaag al onverminderd inzetten op duurzame oplossingen. Oplossingen die niet alleen zorgen voor een beter welzijn op de werkvloer of thuis, maar geïntegreerde oplossingen die ook duurzaam en milieugericht zijn.

Group VHC legt zich toe op verwarming, airconditioning en duurzame energie. We kijken verder vooruit in de toekomst en bouwen aan een vertrouwensrelatie met onze klanten op lange termijn.

Hiervoor is kennis van zaken nodig. Door de snel evoluerende technologie en vergaande digitalisering van onze samenleving worden verwarmings-, koelings- en ventilatie-installaties complexer. De rol van de installateur in de optimale klimaatregeling van woningen en bedrijven wordt steeds belangrijker; een rol die group VHC graag op zich neemt.

Group VHC kan de meest kostenefficiënte en duurzame oplossing bieden door zijn kennis van verwarming, koeling en ventilatie te combineren. Onze jarenlange expertise in deze drie domeinen maakt dat we totaalprojecten neerzetten, waarbij verwarming, koeling en ventilatie perfect op elkaar zijn afgestemd.

Onze medewerkers maken het verschil

Group VHC levert uitsluitend producten van topkwaliteit, maar uiteindelijk zijn de medewerkers doorslaggevend om een duurzame vertrouwensrelatie met onze klanten op te bouwen.

We investeren dan ook voortdurend in onze medewerkers, die bij de top in hun vakgebied horen.

Elke technieker wordt grondig intern en extern (bij de verschillende merken) opgeleid en voortdurend bijgeschoold. Het zijn één voor één tweetalige en volwaardige koeltechnici of verwarmingsspecialisten en staan eveneens in voor het onderhoud of eventuele herstellingen.

Elk project krijgt een vaste technische medewerker toegewezen, die de installatie dan ook tot in de details kent. De klant beschikt zo ook meteen over een vertrouwde gesprekspartner.

Onze showroom als inspiratiebron

De hoofdzetel van Group VHC is gelegen in Overijse, een ideale uitvalsbasis in het hart van België. In onze showroom zijn alle koel-, verwarmings- en ventilatietechnieken toegepast. Nieuwe technologische toepassingen worden er getest en aan de praktijk getoetst.

Zo kunnen klanten in levende lijve ervaren wat deze systemen inhouden qua leefcomfort en geluid en krijgen ze een beeld van de omvang van de installaties. Architecten, vaklui en eindklanten kunnen er terecht voor advies over de meest recente technische evoluties, hun praktische toepassing en de laatste regelgeving en normeringen.

Partners

Group VHC kiest al 20 jaar bewust voor kwaliteit en daarom kiezen we om enkel met A-merken te werken om de duurzaamheid van de installatie te garanderen. We weten dat de initiële investering van onze klanten in betrouwbare en kwalitatieve merken zich op lange termijn dubbel en dik terugbetaalt. Group VHC is trouwe partner van volgende marktleiders:

Offerte

Benieuwd naar onze diensten en oplossingen? De eerste stap is een duidelijk kostenplaatje.
Group VHC bezorgt u dan ook graag een vrijblijvende offerte op maat van uw noden en project.

Vrijblijvende offerte